Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.-4.díl

12. 12. 2012

 Kolik problémů dokáže způsobit šest mladých víl Enchantix v obyčejném pozemském domě? Opravdu hodně! Poslední víla Země žije ve městě Gardenia, kde vyrůstala Bloom, a šestice víl Winx se proto načas stěhuje do Mikeova a Vanessina domu a vydává se ji hledat. Dívky vědí, že pátrání bude trvat dlouho, a tak se rozhodnou najít si práci, ale na Zemi se budou muset chovat jako běžní lidé – takže žádné kouzlení! Přestat s kouzly pro vílu není nic snadného, ještě těžší ale je zaonačit to tak, aby se kouzla vyhýbala samotným Winx. Obyčejná práce ve skladu hraček se tak změní na příležitost, jak oživit ty nejsladší okřídlené mazlíčky. Z toho, co nejdříve vypadá jako další průšvih, tak je nakonec největší úspěch Winx: fantastický obchod s mazlíčky!
Kdopak je ale ta zvláštní dívka, která si prohlíží mazlíčky ve výloze? A proč najednou Winx cítí silný nával kouzelné energie? Že by byli někde poblíž čarodějové černého kruhu a chystali se k dalšímu útoku?

Víly Winx se usadily v Gardenii a bydlí v nádherném podkrovním bytě přímo nad novým vílím obchůdkem s mazlíčky. Na první pohled vše vypadá idylicky, ale... okřídlené miláčky víl Winx nikdo nechce! A přitom by jim jen stačilo dost lásky a útulný dům! Lidé na Zemi už ale na kouzla nejsou zvyklí, a nezištným nabídkám víl tak nedokážou uvěřit. Winx se však nevzdávají a Tecna nakonec přijde na to, jak si ke všem těm chlapečkům a holčičkám, kteří milují zvířátka, najít cestu – netrvá dlouho a nové internetové stránky kouzelného Winx Clubu jsou na světě! Winx se nakonec na Zemi začnou cítit jako doma a poznají také nové kamarády, ne všichni jsou ale šťastní... Specialisté a Nabu, kteří odjeli do Gardenie spolu s Winx, aby jim pomohli odvrátit smrtící útok čarodějů černého kruhu, začínají žárlit a vypadá to, že hádka mezi našimi šesti páry je na spadnutí! Winx ale musejí být na pozoru: poslední víla Země je blíž, než si myslí, nedaleko však číhají také čarodějové černého kruhu! Jak se vám zatím líbí nová série seriálu Winx Club?

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář